Følg med på
LifeStyleTV
høsten 2006!

 

 
Hjem
Kursinformasjon
TV-pastoren
Kursforfatteren
Studiegruppene
LifeStyleTV
Påmelding
Se plakaten
Nytt kurs
 
 
 
Koden er løst!
"Vi har det meningsfullt og morsomt
   mens vi arbeider med
Babylonkoden"
       

Babylonkoden bygger på et kurs som er utgitt av Norsk Bibelinstitutt om profeten Daniels bok, en av de minste bøkene i Bibelen. Oppakene skjer i Adventkirken i Stavanger.

Det var rimelig hektistk stemning i Adventkirken i Stavanger i dagene før 14. januar. Det ble arbeidet på spreng for å få alt klart til video-opptak av Babylonkoden. Det meste syntes å komme på plass, selv om noe kommer helt i siste liten og kirken minnet mer om en byggeplass en TV-studio.

De siste kveldene før den store dagen var det trening hver kveld på bruk av kamera, hvem som skal gjøre hva osv. Atmosfæren var fylt av et herlig kaos og mye glede midt i alt slitet. Mange i menigheten jobbet endeløse dugnadstimer over flere uker nå for å få alt klart fordi de opplevde dette er et meningsfylt arbeid.

 

   

Etter at TV-pastor Reidar J. Kvinge har gitt en presentasjon av dagens tema, griper et panel fatt i ulike spørsmål. Hva betyr f.eks. den steinen som vokser seg til et stort fjell i kapittel 2 i Daniels bok? Dette er bare en av de mange kodene denne samtalegruppen gir seg i kast med i løpet av de 13 programmene serien varer.

Fra sidene i denne lille boken i Bibelen kommer det mange spørsmål som berører oss i vår egen tid.

   
Stavanger menighet har investert i overkant av 1 million kroner til innkjøp av videoutstyr og ombygging av kirken i forbindelse med opptak av TV-programmene til Babylonkoden. Dette kommer i tillegg til alle dugnadstimene! Når Babylonkode-prosjektet er over, satser de på flere TV-prosjekter for å få programmer inn i lokal-TV og gjennom Kanal 7 TV satellitt.    
       
 

Copyright © Babylonkoden – Syvendedags Adventistsamfunnet, Norge