Følg med på
LifeStyleTV
høsten 2006!

 

 
Hjem
Kursinformasjon
TV-pastoren
Kursforfatteren
Studiegruppene
LifeStyleTV
Påmelding
Se plakaten
Nytt kurs
 
 
 
Koden er løst!

       “Ingenting er mer skjult enn den sannhet
        som er åpenbart for alle.”

 
    

 

Studiet av Babylonkoden vil gi helt nye perspektiver.  Den kan føre til store forandringer i livssyn og livsinnhold.  Å bli kjent med innholdet i Babylonkoden, er derfor av største betydning for enhver som ønsker å få en bedre livskvalitet.

Serien består av 14 programmer som vises på LifeStyleTV og kurset  ”Profeten Daniels bok” fra Norsk Bibelinstitutt.  TV-programmene tas opp i Adventkirken i Stavanger og starter lørdag 14. januar 2006.  Taler er pastor Reidar Johansen Kvinge, som er en engasjerende forkynner. 

Introduksjonsprogrammet kommer på LifeStyleTV torsdag 5. oktober 2006 og det siste programmet kommer torsdag 4. januar 2007. Programmet sendes kl 19.00 men kommer i reprise til andre tider på døgnet. Sjekk LifeStyleTVs program guide.

Kursmateriellet er skrevet av pastor Harald Giesebrecht som på en relevant måte formidler et mer enn to tusen år gammelt budskap.

Det er mulig å studere Babylonkoden som brevkurs individuelt eller i en gruppe.  Dersom du melder deg på til selvstudium via brevkurs, får du alt tilsendt i posten. De som melder seg på i en av studiegruppene vil få studiemateriellet utlevert av gruppelederen.

2 måter å knekke koden på:
1 Brevkurs ved NBI: TV-serie og selvstudium. Bestill kostnadsfritt.
2 Følg serien på TV uten studiemateriell.

Påmelding
Enten man vil ta kurset som brevkurs eller melde seg på i en studiegruppe kan man gjøre det ved å ringe
88 00 00 77
eller sende epost til Norsk Bibelinstitutt for å melde deg på brevkurs. Husk å oppgi navn og adresse. Du kan også melde deg på brevkurset på Internett ved å logge deg på her.

Brevkurs
Melder du deg på brevkurset, kan du følge TV-programmene hjemme i din egen stue via LifeStyleTV. Der kan du også se samtalene fra en studiegruppe før du besvarer kursbrevet og sender det inn til Norsk Bibelinstitutt som retter svarbrevet og sender det tilbake til deg sammen med nye kursbrev.

Meld deg på Babylonkoden i dag!

 
       
       
       
       
 

Copyright © Babylonkoden – Syvendedags Adventistsamfunnet, Norge